Om mig

Min passion är att hjälpa människor att bli smärtfria samt att höja deras livskvalité till där de vill vara i livet  

Jag har arbetat som leg. naprapat i 25 år. Många elitidrottare har uppsökt mig under åren, särskilt golfspelare men även tennis- och ishockeyspelare, simmare m.fl. De flesta av mina patienter har dock varit vanliga människor med vanliga besvär. Många har också haft ovanliga besvär. De har kommit till mig för att de inte blivit hjälpta av andra terapeuter eller läkare.

Min styrka som kliniker ligger i min bredd och mitt djup som manuell terapeaut. Förutom att jag har en bra känsla i händerna så kombinerar jag kiropraktiskt, bio-mekaniskt “tänk” med naprapaten’s muskulära utbildning och NLP för att ändra på mentala, statiska föreställningar.

Adwellness_Studio_170207_201 copyJag tittar alltid på den funktionella helheten mellan skelett, muskler och neuromotorik först och symtomen sist. Jag har under åren adderat både Kinesisk akupunktur, Kampsport (ffa. Aikido) och Yoga till behandlingarna och jag ger mycket gärna hemövningar till patienten så att hen kan ta eget ansvar för sitt välmående.

Jag lanserar nu naprapatonline.se under devisen “Hälsa till alla!” för att jag tror att din rörlighet sätter den första och största gränsen för ditt välmående och din Livskvalité i alla aspekter i ditt liv.

naprapatonline.se kan du köpa mina korta, filmade, “smarta” och effektiva hemtöjningsprogram. De skickar jag till appen AddWell Restore som du laddar ner i din telefon från App Store eller Google Play

Välkommen till Ditt bästa liv!

 

Om Smärta:

Smärta och besvär i kroppen är väldigt ofta något helt onödigt…

Jag har satt ihop töjningsprogram för alla möjliga situationer i livet. De fungerar därför att hela din kropp hänger ihop muskulärt och mekaniskt via skelettet. Kroppen & Knoppen hänger ju också ihop. Ju mer naturligt din kropp fungerar desto bättre mår du både mentalt och fysiskt. Det bästa av allt – Allt går att påverka!

Visste du att du kan använda töjning av rätt muskel, i rätt ordning, för att få alla möjliga effekter i ditt dagliga liv? Du kan bli smärtfri, öka din mentala energi och koncentrationsförmåga, öka effekten av din träning, springa snabbare, sova djupare, vakna utvilad och utan besvär.

Välkommen till NaprapatOnline.se

Med vänlig hälsning,

Mikael

 

Om Hälsa på Jobbet:

Jag är även engagerad i AddWell.com, ett modernt eHälsoföretag som arbetar med visuella lösningar för att inspirera till bättre hälsa och hälsofrämjande vanor på företag och i organisationer.

Om ditt företag vill se över sin hälsostrategi för att öka trivseln på arbetsplatsen samt minska sjukskrivningar både på kort och lång sikt så kontakta mig eller maila på corporateclient@addwell.com.

Med vänlig hälsning,

Mikael

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close